Efterfødselsyoga torsdage kl. 10.40-12.00, 22. august – 11. oktober.

890,00 kr.

Varenummer (SKU): Tor1040-1 Kategorier: ,

Efterfødselsyoga undervist af Malene Herbert Christensen.
Forløbet varer fra 22. august – 11. oktober.

12 Ledige pladser

Beskrivelse

Efterfødselsyoga med blid bevægelse og forsigtige stræk til din krop, der lige har været på 9 måneders fint bygningsarbejde og nu fortsætter med løft, anderledes og måske ubekvemme stillinger.
De fleste nybagte mødre kan nok nikke genkendende til spændinger nye steder i kroppen, afbrudt søvn, som måske kan klares nogle måneder, men som rammer det.
På dette hold underviser Malene Herbert Christensen og guider dig til at mærke din krop og dens behov. Lige præcis på den givne dag. Nogle dage vil du have lyst til mere bevægelse end andre.
Uanset hvordan du har det, hvor træt du er, er du altid velkommen til at deltage med og i lige netop det, du kan klare den dag.
Vi har naturligvis fokus på bækkenbunden og mavemusklerne, men også på ryg, skuldre og baller. Altid blidt, så du får bygget op til at kunne lave noget tungere på et senere tidspunkt.

Dette forløb varer fra 22. august – 11. oktober.
Vi ses torsdage kl. 10.40-12.00. Cirka en time af tiden vil være selve yogaen. Øvrig tid er til det, der nu rører sig for dig og dit barn. Te-tid, taletid. Vi begynder yogaen kl. 10.40 og døren er åben fra 10.20, så du kan lande i ro med dit barn. Er det sådan at flere små lige kl. 10.40 har brug for deres mor, begynder vi selve yogaen lidt senere :-).
Barnevognsparkering får du anvist, når du kommer.

Tilmelding er bindende og du deltager altid på dit ansvar.

Yderligere information

Instruktør

Malene

Prøv også at se disse hold...