Handelsbetingelser hos Yogaverset

Generelle oplysninger

Yogaverset
Tinggade 2
4100 Ringsted
CVR nr.: 31307465
Telefon: 51209095
Email: 

Forudsætninger

Når du køber et forløb hos Yogaverset garanterer du, at du er mindst 18 år eller på anden måde bemyndiget til at indgå aftaler. Du garanterer, at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække beløbet. Du accepterer ved køb af forløbet at du er bundet af nedenstående handelsbetingelser og du garanterer, at alle oplysninger, som du angiver, er korrekte.

Tilmelding og betaling

Når du tilmelder dig et hold under “holdtilmelding” er din tilmelding bindende og din plads reserveret. Beløbet trækkes umiddelbart fra din valgte betalingsmetode. Vi har betaling via Quickpay og Mobilepay.
Du afgiver oplysninger til brug for fakturering og alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Hvis du tilmelder dig et forløb, der ikke bliver gennemført grundet manglende tilmeldinger (minimum 6 pers. til et hold), får du besked og vi sender hele det indbetalte beløb retur.

Priser og betaling

Hos Yogaverset er alle priserne i danske kroner og angivet eks. moms, da vi er momsfritaget. Holdundervisning i legemsøvelser er momsfritaget. Det er dog under politisk behandling at det ikke længere skal være reglen. Når det ændres, vil vi pålægge moms på vores ydelser. 

Levering

Vi underviser yoga i vores fysiske studie i Ringsted og efter aftale kører vi ud. På vores forløb forbeholder vi os ret til at aflyse undervisningen hvis underviseren er syg. Skulle det ske, vil der blive lagt en gangs undervisning mere oveni forløbet i sidste ende. Det vil være på samme tidspunkt og ugedag som forløbet ellers er. 

Fortrydelsesret

Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke. Hvis du fortryder dit valg af forløb, kan overflytning til et andet forløb aftales såfremt der er pladser ledige indenfor samme periode.

Ansvar

Du deltager altid på dit eget ansvar. Er du i tvivl om du kan deltage, bør du rådføre dig med din læge først.
Yogaverset, herunder alle undervisere, kan ikke drages til ansvar for skader, nye som gamle, der pådrages eller påvirkes under yogaundervisningen.
Vi opfordrer til at du lytter til din krops signaler – altid.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Malenes. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: 

0

Denne hjemmeside anvender Cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du brug af cookies.