Om Yogaverset

I Yogaverset, som ligger midt i Ringsted, bag tykke mure og ruder, kan du finde ro og fordybelse. Vi tilbyder op til 16 pladser på hvert hold, men altid med god plads til den enkelte. Der er alt det yogaudstyr, du skal bruge og det koster selvfølgelig ikke noget at låne af os, men har du det bedst med din egen yogamåtte og evt. andet udstyr, må du altid medbringe det.

Yogasalen er lys og venlig og der er mulighed for at skærme salen helt af med lange gardiner, så salen lukkes helt ud til.

I vores lille te-afdeling er der te og vand til fri afbenyttelse. Døren åbnes 15 minutter inden vi begynder og vi anbefaler at du kommer senest 5 minutter før, da døren låses inden yogaundervisningen går i gang.

I garderoben beder vi om at telefoner bliver (på lydløs) og ligeledes tasker og andet, du ikke skal bruge inde i salen. Måske vil du endda give dig selv en pause fra dit smart watch også. Når kun du og dit udstyr er i salen, har vi mere luft og ro omkring os.

Vi har plads til alle og yoga de allerfleste kan være med til.

Herunder siger Kristine også lidt om det:

 

“Yoga hos Yogaverset er uanset hold altid med den enkeltes krop i fokus. Selvom det er holdtræning er der aldrig flere på holdet end at  yogalæreren altid har fokus på at alle flows, stræk og poses er forskellige for den enkelte – og der er altid et alternativ klar til de kroppe der har brug for det.”

“Jeg har gået på mange forskellige hold hos tidligere Malenes og nu Yogaverset og stedet har formået at rumme min træning i alle mit livs former og situationer fra gravidyoga med mødregruppelignende samtaler blandet med fokus på fødselsvejrtrækning og mobilisering af den gravide krop, til efterfødselshold med fokus på blid genoptræning og plads til baby-og mødrehygge, til blid yin-yoga med lange, dybe, indadvendte stræk, til sveddryppende yoga med fokus på styrke, balance og individuel udfordrende kendskab til din egen krop og dens grænser og udvikling.”

“Uanset hvilket hold jeg har gået på har det altid været med fokus på at forbinde vejrtrækning med bevægelse. Altid med en stor viden om og et fokus på kroppen og hvad der er bedst for den enkelte.”

Kristine Munk

Yogaverset tilbyder

LØRDAGSHOLDET

Yogainspireret styrketræning

YOGA

Yogaformer som hatha / yin / flow

EFTERFØDSEL

Efterfødselyoga

GRAVIDYOGA

Yoga under graviditeten

Dette er blot er udvalg af yogatilbud der fås hos Malenes. Der bliver også løbende afholdt forskellige workshops. Du kan læse meget mere om de forskellige hold og se holdoversigt på siden holdoversigt, hvor du bl.a. kan se priser og finde ud af om der skulle være ledige pladser på holdene.

MØD TEAMET

 • Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen Indehaver

  Yogalærer fra Sattva, 2012+13, Shakti teacher fra Yogakompagniet 2015, In to Yin fra Yogacollective 2018. Underviser med stor respekt for kroppens signaler. Særlige hensyn er altid vigtige.

 • Mette Lassen
  Mette Lassen Yoga instruktør

  Mette Lassen er yoga instruktør hos Malenes.

 • Karen Rørbæk
  Karen Rørbæk Certificeret yogalærer

  Karen er certificeret yogalærer i hatha-baseret yoga og meditation og pranayama (og Ph.D. i kemi) .

  “Når jeg ikke er at finde på yogamåtten, er jeg ofte ude i naturen, gerne med vandrestøvlerne på.  Jeg fascineres til stadighed af yogaens evne til at give øget generelt velvære og skabe ro i sindet.”

0

Denne hjemmeside anvender Cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du brug af cookies.