Ingen ledige pladser

Nytårsmeditation 5/1 2024 kl. 17.00-18.30.

260,00 kr.

Varenummer (SKU): Nytår2 Kategori:

Nytårsmeditation med Mette Lassen, 5/1 kl. 17.00-18.30. Sæt ekstra tid af, hvis du vil have læst dit kort at Mette.)

 

Ingen ledige pladser

Beskrivelse

Vores to nytårsmeditationer var ikke nok og på opfordring sætter vi en ekstra op allerførst i det nye år.
Når noget slutter kan det være så fint at tage afsked ved både at se tilbage på det der var, og at se frem mod det, der kommer.
Årets nytårsmeditation, som vi har sat op på to datoer tidligere, arbejder med ro og healing, men vi vil også have fokus på de øjeblikke, der har betydet noget særligt i året, der er gået.
Du vil modtage kærlighed og healing fra Universet og nænsomt blive guidet ind i et tilbageblik på året, der er gået og se ind i året, der kommer, et billede fra dit 2024.
Kom og læn dig ind i Mettes blide stemme og lad dig føre ind i dit eget fine univers.
Efter meditationen vil der være te, snacks og hygge. Du vil endvidere få mulighed for at trække et kort tilknyttet et lille clairvoyantisk budskab fra Mette. Måske vil du have en notesbog med, så du kan notere nogle af dine syn på vej igennem meditationen.
Underviser: Mette Lassen
Sted: Yogaverset, Tinggade 2A (indgang gennem porten og opgangsdøren til højre, hvor der står 4C).
Tid: Fredag den 5/1 kl. 17-18.30.  Sæt længere tid af, hvis du vil have en kort læsning af det kort, du har trukket. Selvom vi kun har 12 deltagere med denne dag, vil det tage lidt tid at nå rundt til alle. Brug ventetiden til te, snacks og væren med det, du lige har oplevet indeni dig <3
Lige inden meditation denne dag, har vi Fredagskortet, så døren er åben en hel time før. Du kan dog først komme ind i salen omkring kl. 17, men er velkommen til at lande før og få en kop te.