“Let your heart guide you”

INFO

Hos Malenes har vi små hold med max. 12 personer ad gangen. Det giver god mulighed for mere opmærksomhed til og på den enkelte elev. Der er yoga det meste af året i Malenes, men primært 2 “hovedsæsoner” som varer fra begyndelsen af januar til og med ca. maj måned – og igen fra midt august til og med midt december. Al fysisk udfoldelse i Malenes sker på deltagers eget ansvar. Husk at lytte efter kroppens beskeder til dig undervejs – og husk at fortælle din yogalærer, hvis du er skadet eller har noget, du skal tage hensyn til, når du er på yogamåtten. Er du sløj eller syg beder vi om at du bliver hjemme og tager en hviledag. Både for din skyld og for at undgå at smitte.

Har du booket dig ind på et hold, har du fortrinsret på samme hold sæsonen efter, hvis du husker at melde dig på inden indeværende sæson er slut.  Tilmelding er bindende og pladsen er din, når kontingentet er betalt. Vi regner selvfølgelig med at du kommer, når du har tilmeldt dig, så opdager du, at du er forhindret eller har du fortrudt, så giv os besked, så en anden kan overtage din plads. Forudbetalte pladser kan i enkelte tilfælde refunderes delvist, såfremt den udfyldes af en ny deltager.

PRISER

Prisen for deltagelse for hele sæsonen betales ved indmeldelse. Se nedenfor. Ring altid gerne for mere info, hvis du ønsker det. Også udenfor tilmeldingssæsonen. Når jeg underviser, kan jeg af gode grunde ikke åbne døren for dig, så har du lyst til at besøge mig i lokalerne, så ring og aftal det med mig først.

GRAVIDYOGA

Pris for 8  ugers forløb

kr. 850,-

LØRDAGHOLDET

Pris for en sæson på Lørdagsholdet er ikke fast, da der enkelte lørdage ikke er træning. Få oplyst nøjagtig pris ved tilmelding.

EFTERFØDSELSYOGA

Pris for ni ugers forløb

kr. 950,-

YOGA

Pris for en sæson til yoga er ikke fast, da antal gange varierer fra sæson til sæson. Januar-maj ca. kr. 1800,-

August-december ca. kr. 1500,-

TILMELDING TIL HOLD

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage til efterårets sæson.

Vi har igen lidt flere på holdene, som før coronaens indtog – og vi ved godt at nogle af jer lige skal vænne sig til det igen.

Det er stadig nødvendigt at vi passer på hinanden og bliver hjemme, hvis vi er syge eller føler, vi er lige ved at blive det.

På Facebook har beholdt grupper til alle hold og her er det muligt at lave et opslag, hvis man ikke kommer til yoga. Det er selvfølgelig helt frivilligt 🙂

Grupperne er at finde på Malenes-siden på Facebook og vi beder om at I anmoder om medlemskab ved indmeldelse, og enten korresponderer med os via siden eller på mail info@yogaverset.dk, så sms’er ikke drukner i mængden.

Husk at medsende dit mobilnummer, når du melder dig til.

Hvis du vil på et andet hold end det, du har været på i efteråret, så spørg din underviser om at blive sat på hvor der står ”venteliste”. De der er på holdet i denne sæson får nemlig lige chancen først – præcis som du får det på ”dit” hold.

Tilmelding er bindende og al deltagelse sker på eget ansvar.

OBS om persondataloven: Når du melder dig til, samtykker du samtidig til at andre må se dit navn og mobilnummer.

Al deltagelse på vores hold sker på dit ansvar.

Skriv til os hvis du ønsker at tilmelde dig et af holdene hos Malenes.

0

Denne hjemmeside anvender Cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du brug af cookies.